5weeks preggy

Hye mummies ❤️ setakat sekarang belum mual. Tp sy kerja salon, banyak terdedah dgn chemical rebonding, colour dll, berdiri usah dikenanglah. Kkdang makan pun lewat. Kkdang rasa mcm krem2 sikit bawah perut ni. Tp tak ada spotting darah. Normal ke krem perut? Tp kadang2 dia takrasa apa . Behave pulak dia 🥰#ingintahu #bantujawab

1 Balas

Kalau bab risiko keje tu cuba minta nasihat doctor. Moga dipermudahkan urusan puan