PERGERAKAN BAYI

Hye mummies out there. Saya nak tanya tentang pergerakan bayi. Usually baby mummies semua ambil masa berapa jam ya untuk lengkapkan 10 kali gerak tu? Normal ke kalau baby gerak 10 kali dalam masa 1-2 jam?

1 Balas

awak make sure kira gerak baby tu, awak amik yang gerak kuat. kalau macam sy, sy akan gapkan 15 minit. selalu baby sy habis gerak 3-5pm.

1y ago

ye sis pukul 9. 9am-9pm. nanti lepas habis puasa, senang nak monitor start 9am. kalau awak puasa, tak rasa baby gerak, baby kurang aktif dalam 1-2 jam, awak berbuka terus.