Susu HL sesuai ka dgn seawal kehamilan

Hye momy semua susu HL selalu nya berapa bulan bleh minum yaa maaf kurang tau#ingintahu

6 Balas

susu HL bagus sya minum Hb pon cntik.. dlm susu HL ade folic acid jadi sesuai untk ibu mngandung.. dri first preg smpai 25 week still minum susu HL

Hye x kisah pun brapa bulan. Asalkan tekak bleh trima okay je. Bgus la minum susu ☺️☺️

2y ago

ok² ma.kasih ya sis🥰

Boleh seawal kehamilan asalkan serasi

saya pun minum susu HL br 5week 🤗

Boleh je dari awal preggy.