TISU BASAH/WIPES BABY

Hye moms sy nk tanya,wipes ni sesuai x utk baby umur 2 month & ke atas?sbb sy guna wipes ni celah peha ank sy jd merah2..skrg sy bertukar kpd wipes drypers ,selang seli tu guna jugak wipes yg brand Runbeier ni..Drypers ok sbb lebar & basah.. #bantusharing

23 Balas

Saya xpernah guna Runbeier ni Biasa guna anakku, huggies, drypers je untuk baby

anak sy pun sama. sekarng guna wet tissue huggies 100% pure water dah ok.

Awak spray dulu, lap dgn wipe lepastu lap kering dgn towel kecik