PETUA CIRIT BAYI

Hye moms nk tanya,ada x petua utk hilangkan sakit perut baby?dia berak cair camtu..bukan cirit birit sbb dia x muntah..cuma dia terkicik je,sampai merah celah peha dia tu sebab kerap cuci celah tu & tukar lampin ..sy first mom byk benda sy x tahu..blh share x #firstmom #bantusharing

2 Balas

usia baby? baby minum susu? awak cuci dgn wet tissue ke?

8mo ago

1 bulan 21 hari ..dr S26 & Enfalac ,skrg baru tukar kpd Dutch Baby..ye btul sy gna wet tissue

Usia baby? Minum susu apa?

8mo ago

cuba cari susu yg rendah lactosa ataupon free lactosa boleh cuba refer ni. tips pemilihan susu fm dr doctor ain ni https://vt.tiktok.com/ZSLKMrPL9/