Bouncer Baby Electric

Hye. Mommy² boleh suggest x bouncer elektrik brand apa yang mommy guna? Sebenarnya berguna tak? Ke guna kejap je? Apa pro n cons? Boleh nasihatkan saya tentang ini? #firstmom #SeriusTanya

Bouncer Baby Electric
2 Balas

Ade bb Jenis suka dduk ada y x suka..pkai sekejap je Kalau bb sy la sbb dia mmg x brp suka.. masa newborn byk duduk atas sy masa tido or x

beli buaian biase lebih sng. lg lama boleh pkai. ni skjp sgt. kot dpt anak jenis cpt pnjg mcm anak sy wpun lahir 2.71kg je, lagi la bazir.

3w ago

berapa lama awak guna masa tu?