BABY JUNE😘

hye mommy2 ada x kt sni kene serah diri 22/6 ni? due sy spatutnya 9/7 tp kene serah diri awal sbb dmtype2(kncing mnis before pregnant ), on insulin 4xkalisari, lpstu talasemia carrier🥲skrg 35w dh .38w terus nk kene induce ,cuba share pengalaman induce korang sakit x? rmai ckp sakit berdebar dh kita ni🥲 hrp bby nk kluar sbelum kene induce . hritu scan 33w berat bby 2.6kg dh doc suspek bby bsr , korang masa 33w berat bby brapa ?? . Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye dan untuk momyy yg seperjuangan semoga dipermudahkan jugak urusan nk bersalin nanti Aamin🤲🏻😘 dan untuk ttc semoga cpt2 korang dikurniakan bby yg comel2 Aamin🤲🏻, #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Balas

saya pulak kena serah diri 18/6 . due 1/7 🥲 gdm on ubat sebiji malam. Takut juga induce , harap harap baby memang nak keluar sebelum induce huuu. Sebab first mom takde pengalaman 😭

4mo ago

Sisss awalnyaa😭 due kita samaaa 1/7. Moga dimudhkannnn sgala urusannn. 🤍

Induce ni, kalau tenang, OK je masa prosedur induce. Sakit contraction selepas prosedur induce, ikut ketahanan diri masing2.

4mo ago

ooo faham harap2 semuanya baik2 saja 🥹tq sudi bls komen 🫶🏻

hi, due sama la 9/7☺️ kene serah dri 25/6 ni sbb gdm on diet☺️

4mo ago

gdm on diet pon kena serah diri awal ye ? Tempat saya kalau on diet kena ikut due, kalau hari due baby belum nak keluar baru kena induce

due kita sama 9/7. sy haritu scan masa 33w baby bru 2kg even ada gdm.

4mo ago

saya 33w dh 2.6kg aihla semangat betul nk buat mcmmn mak nya lalu makan😂