Rahim terbalik..

Hye mommy² .. Ada sesiapa yang ad pengalaman doktor cakap rahim terbalik tak?? and ad effect x kalau org yg rahim tblik tu pregnant..? Sy 2bln lps p scan dktr ckp rahim tblik n risau kalau xdpt pregnant lg,tp rezeki Allah,sbln lps scan tu sah pregnant 4mgu..Alhamdulillah skrang da msuk 7mgu.. #juzshare?

7 Balas

rahim trbalik tak mslh pun. sbb tu xde org buat operation utk kembalikan posisi rahim..sbb ia tdk perlu pun. cuma ada sstengah agk sukar hamil bkn sbb rahim trbalik.tp skali dgn endo.. rmai sgt mommy's kt lua sne rahim trbalik tp brjaya hamil. cuma utk rahim trbalik pnting utk tahu posisi ssuai ktika brsama bg menggalakn kejayaan hamil.