Rahim terbalik..

Hye mommy² .. Ada sesiapa yang ad pengalaman doktor cakap rahim terbalik tak?? and ad effect x kalau org yg rahim tblik tu pregnant..? Sy 2bln lps p scan dktr ckp rahim tblik n risau kalau xdpt pregnant lg,tp rezeki Allah,sbln lps scan tu sah pregnant 4mgu..Alhamdulillah skrang da msuk 7mgu.. #juzshare?

7 Balas

tahniah sis.. sy pon baru tahu rahim sy terbalik masa pregnant anak ketiga skrg ni. itu pon sbb sy kerap sgt kencing. Dan refer pakar o&g, dia cakap rahim saya terbalik. sebab itulah jadi kerap rase nak terkencing. Sebelum ni anak pertama n kedua, tak pernah pon tahu saya punya rahim terbalik. Patut lah mase pregnant dulu perut saya mmg nampak kecik jer😂