derah beku

hye mommy smua nak tnya bha cam mna kyta nak taw law drah beku kyta tu dha hbis bersih dha?

1 Balas

Max 60 days . Normal selalunya 40 days . Tapi ada je yang keluar beberapa hari lepas tu dah stop . 40 days adalah bagus sebab kalau keluar sikit hari je takut darah keluar tak habis . Saya last darah keluar warna coklat . Tapi keep on cuci lagi bahagian dalam tu sebab kadang ada sisa lendir bercampur darah yang tak turun ke panties .

5y ago

owhh bgitu...thanks so much yeah sis