czer kali ke3

Hye mommy semua .. sy nk tnye,ade x bakal² mommy pregnant n czer utk yg ke3 Kali?? mommy² ikat atau x ikat rahim??sebenarnye memag tkt sbb doktor sarankan sy bersalin nanti dgn cara czer .. ade x mommy² mengandung selepas 3kali czer?? Sy bakal lahirkan baby 2021 .. suami x bg ikat sbb dye ckp nk tambahkan baby selepas czer yg ke3 ni tp dgn jarak yg lame lah .. first n second sy jarakkan 4taon n yg ke3 sy jarak 5taon .. so ank ke3 ni bapak second lah .. sebelum ni sy cerai mati,dikurniakan 2 ank secara czer so sy skrg pregnant ank suami baru .. sy pom buntu sbb kalu boleh sy nk iktior sorang lagi baby selepas lahirkan baby 2021 ni tp dgn jarak yg jauh lah .. #mommybuntu

4 Balas

Hai mommy..saya tgh mngandung ank ke4 n taun dpn bakal czer kali ke4..jarak yg ke3 n ke4 ni dlm 4thn beza..mse czer kali ke3 doc ada tnya(time operation)samada nak ikat x, doc ckp rahim nmpk elok n x da lekatan so sy yg tgh separuh sedar pon ckp jgn ikat sbb masih elok lg..doc bg peluang utk 1x n then baru ikat..tp kne jga elok n jarakkn utk next mngandung..so skrg ni sy punya due utk yg ke4 ni pd tgh bln 3..doakn utk saya😊😉