Macam mana nak hilang kesan kuning d baju baby .

Hye mommy semua nak tanya macam nak hilang kan kesan kuning d baju baby yg dah lama simpan ? Sbnrnya dah 3tahun lebih dlm simpanan, bila tguk semua ada kesan kuning , klo boleh sy xnak pakai clorox sbb tangan kupas2 klo guna clorox . ouh lagi satu kandungan sy baru 3bulan masi awal ke sy basuh baju2 yg lama tu ? #Anak kedua #MommyExcited

1 Balas

guna savon magic. prefer yg baju putih jela. boleh kalau nk basuh awal. time tgh larat kan. kalau hujung² risau dah tak larat .

3y ago

ok terima kasih cadangan nya 😊