Checklist Persiapan bersalin bila kandungan dah masuk 7bulan? 😍

Hye mommy semua. Cikna tengah pregy anak kedua. 2, 3 kali jugak la dok ulang tengok check list kelengkapan apa yang kena bawak ke hospital nanti. Risau pulak kalau ada yang tertinggal. Jom mommy, share checklist masing² #pregnancy #7monsPreggy #2ndbaby2021

1 Balas

Hi mommy. Waah dah anak ke2. Tahniah mommy. Sy 1st mom.. Tp ms nak melhirkn aritu.. Sy mmg asingkan beg baby dgn bag sy. [ ini pesan suami]. Klu x, sy xtahula. Lps tu sy asingkan baju2 LR. dan hari2 berikut. Dlm 1 ziplock plastic tu sy sediakan 1 swaddle 1 baju mittens dll.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers