Period & Perancang keluarga

Hye mommy.. nk tanya la sesiapa yang berpengalaman. Ada x mommy kat sni yang x period2 lepas bersalin hampir stahun 6bln lamanya... Cek upt -ve n dah ambil perancang kluarga... Tq

1 Balas

ade je..lg2 kalau. mnyusu badan.. mmg lmbt la period.. tapi ats hormon juga.. ade je yg period awal.. sy dulu cucuk perncang trus tk period.. doc ckp normal.. tapi sy rse. mcm org tak normal sbb tk period.. so sy tukar ubt.. sy ambk pil pulak.. lps ambk pil baru period semula