37w4d..tips cepat bersalin?

Hye mommy to be..esok 30/8 jmpa dr kk. baby da pusing dri usia kandungan 29w lgi..baby msuk laluan tu mcm mne yea?ap tnda dy adakh skit celah peha dan tulang pelvis sbb sy sdg alami skrg..ad x tips cepatkn bersalin 😅due date 15/9 tpi ramai tgok bersalin awal..sy firstmom xsbr pon ad tkut pon ad..sy doakn untuk mommy ii yg da nk bersalin semoga urusan kita semua dipermudahkan..selamat kedua"nya Amin"..#firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Saya due 17/9 selalu rasa nyeri kat ari ari and kadang kadang rasa macam sengugut tapi tak kerap. Harap sangat boleh bersalin awal sebab dah tak sabar nak jumpa baby. Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye semua

10mo ago

btl xsbr walaupun rasa tkut😁