Baby 3 bulan batuk

Hye mommy ada petua paling berkesan rawat batuk baby x. Dah seminggu lebih batuk.klinik pon dah pergi. Dpt ubat batuk selsema. X baik jgk sakitnya. Pie hospital,chek semua ok.. Kna ceramah lg. Baby xleh mkn ubat.. Yg herannya ge klinik pakar kanak2.. Adoii la doc naya ank org sungguh aihh😌😌#pleasehelp .

2 Balas

Sma ank sya pun batuk tapi tak selesema dan demam.Cuma btuk shaja dh dbwa k klinik dan hspital ..Smua ok nfas smua ok.Tapi sya ksian kan bby sya batuk ada tak cara brksan ? doktor kata mngkin dsbbkan cuaca skrang