Baby 3 bulan batuk

Hye mommy ada petua paling berkesan rawat batuk baby x. Dah seminggu lebih batuk.klinik pon dah pergi. Dpt ubat batuk selsema. X baik jgk sakitnya. Pie hospital,chek semua ok.. Kna ceramah lg. Baby xleh mkn ubat.. Yg herannya ge klinik pakar kanak2.. Adoii la doc naya ank org sungguh aihh😌😌#pleasehelp .

2 Balas

klinik mana yg bagi ubat batuk selsema kat baby 3 bulan tu? setiap kali saya pergi mmg tak dpt, sedangkan doktor pakar sendiri mmg takkan bagi melainkan dah terlalu teruk berkahak. saya pergi klinik biasa pun dia bagi sterimar je, mmg takkan dapat ubat utk baby. kalau selsema mmg guna sterimar setiap hari 6 kali sehari, mmg makan masa tapi bila selsema elok, batuk pun hilang. dah lebih 6 bulan baru boleh dapat ubat, tu pun panadol je. doktor pakar mestilah lebih tahu

Sma ank sya pun batuk tapi tak selesema dan demam.Cuma btuk shaja dh dbwa k klinik dan hspital ..Smua ok nfas smua ok.Tapi sya ksian kan bby sya batuk ada tak cara brksan ? doktor kata mngkin dsbbkan cuaca skrang