Perancang

Hye mommies yang dah bersalin, nak tanya mommies amik pil perancang atau suntikan perancang ye untuk rancang kehamilan seterusnya? #ingintahu #pleasehelp

17 Balas

saya rancang sendiri .. takda makan apa² pil... makan Ler pil ke cucuk ke.. pregnant jugak KLU Allah dah izinkan....

1y ago

sama jugak kaalu mercnng smua ken behti2 mampu doaa je

Saya ambik iucd untuk kali ke2 selepas bersalin anak ke 2. Dulu pakai iucd juga selama 5th.

saya pakai implanon baru sebulan alhamdulillah tk ada masalah lain haid ok je datang

Sy amik pil. Set alarm jd xdela terlupa.

Saya cucuk depo lepas baby 3 bulan

Saya tak ambil perancang 🙏

Saya rancang sendirihehe