Sakit lepas bersama

Hye mommies , sy baru firstime berhubungan intim bersama suami selepas sy bersalin bulan 6. Tapi lepas dr brsama tu skrg sy sakit seperti senggugut .. ada yg ade pngalaman mcm sy tak ?

4 Balas

saya pulak rasa ketat semacam, susah nak masuk. sakit nya tu rasa macam awal2 nak pecah dara… ada yg experience macam saya tak ? 😭

11mo ago

saya mcm tu. tpi try kaki ke atas and buka saya pun ketat mcm awal² hahaha last² mcm tu bru ok.

Saya pulak, rasa pedih area mcm pundi kencing tu, tapi x de la teruk sangat. hee

11mo ago

yeke sis ... tulaa risau kan ...

saya Pon mse mula2 sakit jugak..tpy Sy czer..lme2 baru ok

Tak ada.