tapak tangan panas

Hye mommies smua. Ada tak yg mgalami tapak tangan hangat dan panas mcm sy? Satu bdn tak panas pun, tak demam, ksihatan smua ok. Cuma dua2 tapak tgn sentiasa panas baik siang atau mlm. Musykil pulak jadinya. ??? #34weeks

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

normal kot . tu pon slah stu tanda pregnant myb 😅 sbb certain org bole tau dgn pegang tapak tngan

3y ago

Kn, tkt panas tu kena kt bby hehe.. time hujan lebat pn tgn still pnas tp suami suka pula klau time sejuk ada tgn yg panas ni sentuh dia, lucu hehehe

VIP Member

sama la mcm saya😓

3y ago

Hehe tak sgka ada yg sama. Sy pun tak tahu kenapa. Tapi memang panas. Kadang-kadang nak usap perut pun baby bergerak laju.. mgkin dia rasa hangat sangat tangan sy ni 😅