Hb low kena masukkan ubat iron 31 weeks

Hye mommies semua! Nak tanya ada tak mommy2 yg berpengalaman sebelum bersalin kne masuk ubat iron satu botol disebabkan hb low. Saya baru ni checkup doktor kata kemungkinan saya akan dimasukkan ubat iron satu botol, kene dtg awal kat klinik lpastu kne baring dalam 4-6 jam untuk ubat tu masuk dalam badan. Please kalau ada yg pernah terjadi boleh share🌹#bantusharing #pleasehelp #firstmom #babyfirst

2 Balas

Masa sy haritu dia bg option, iv drip or cucuk cosmofer. Misi suggest cucuk sbb in case klu awk ada allergic reaction during iv drip, dia terus stop the procedure.

2y ago

Sama2 sis. Aamiin ☺️🤲

Sy baru td masuk ubat mula2 masuk jarum je sakit lama2 ok je sis