Bantu jawab

Hye mommies ! Nak tanya, haritu ada check mmg ada naik double line , astu saya tunggu dalam seminggu pulak nak test balik sebab nak comfirmkan mana tahu mmg betul pregnant 😅 tapi lepas seminggu tu saya check balik naik 1 line je . Mommies rasa apa patut saya buat ? #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

3 Balas

Macam saya dulu. Cassette clearly double line, guna cb pun stated 1-2 weeks pregnant but then after few days buat upt sekali lagi untuk confirmation, jadi negative. Diagnosed chemical pregnancy. Then lepas beberapa haritu keluar darah (period).

upt yg 1st tu memg jelas ke naik double line? ke samar2? pngalamn sye klu mula2 double line pastu 1 line.. x preggy... sis bley try upt lain ataupun tggu je period dtg

3mo ago

ooo gituu.. baikk terima kasih sis farah 🥰

line samar2 ke?

3mo ago

haah yee