Baby kick tepi, normal ke?

Hye mommies. Kenapa ya baby sy asyik kick tepi sebelah kanan je ? Bukan kick tengah² perut. Ni dah mcm kick pinggang kanan dah ni. Huhu. Baby first ! 28week ?

2 Balas

Normal. Sy pun cmtu gakk.. Bby byk dok kat bhgian kanan perut

5y ago

Kdg2 rase sakit gak kalo duduk lme2, pastu nk bgun.. Huhuu..

Saya pun..sy baby suka kick kiri...kalau mengiring dan pegang mmg rasa dia kick tepi betul..kdg2 je tengah..btw sy dah 27w ++

5y ago

Kan awak kan. Jd rasa mcm 'kenapa ke tepi sgt ni?' haha biasa x sakit pun, cuma semalam rasa lain dr yg biasa je..