Lepas cucuk kancing gigi baby kurang aktif

Hye mommies. Hri khamis hrtu sya ada cucuk kancing gigi lepastu semalam baby sya lmbat sikit gerak xmcm slalu. Lpastu hrini pun sma . Dia gerak jugak cuma xmcm slalu . Tp smlam ckup 10 grakan cuma lambat . selalu lepas subuh mmg dia akan aktif sgt2 tp tadi subuh kurang ,Bla sya dh bsiap nakpi hospital trs dia gerak n tendang mcm biasa. Pastu satgi dia diam balik. Risau . Stg p hospital klu dia gerak cm biasa kang kena marah hmm 😭#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

klau takut gi hosp kena marah, pergi je scan biase kt swasta. yg penting kita n doc dh tgk baby okay. sbb sy cucuk kancing gigi sebulan lepas elok je. beza scan swasta n hosp satu bayar murah, satu byr mahal. tu je

1y ago

mslah sya bknnya brduit. ni Alhamdulillah hrni bby grak cm biasa dh.