Baby 4 bulan batuk waktu malam..

Hye mommies.. Baby sy batuk x baik2 dh smggu.. Sedut kahak dan neb 2x.. Doc ckp paru2 ok.. Skrg baby kalo tdo.. Bile terbatuk... Mmg lame gak batuk nye.. Pastu dia ngis.. Mungkin x selesa...1 mlm ade gak 3@4 kali bgun t batuk..Mommies bole share tuk sembuhkan batuk anak.. Minyak segala mcm2 sy dh beli.. Minyak bwg putih pon dah sapu.... Mmg lame ke batuk baby nk baik.. 🥹🥹

2 Balas

skrg musim batuk selsema..batuk plak payah baik.ank sy y xpernah lelah jd lelah..baru 2 ari lepas kne neb 4 Kali..plus Nadi laju.2 ari dah reda tb2 arini dtg batuk blk n lelah..ni nk kne g neb plak.ank sy mungkin sbb cuaca y sejuk sgt.

5mo ago

tok gak tu siss.. musim.. kte plak riso tgk lmbt baik.. nk keje pon x tenang.. nasib taska membantu sapukan minyak kt baby.. minta Allah sehatkan ank3 kite yea siss.. Aminn...

tepuk percussion utk batuk...anak saya waktu 1 bulan batuk n selsema sbb berjangkit dgn fil.. lama jgk nk sembuh.. keep bg susu utk dia berak.. sbb lendir kahak / selsema tu akn keluar dr poop or jeluak dorg..

5mo ago

tq sis.. td doc kt KK n private ajar gak cara tepuk blkg tu.. kalo x.. mmg x tau.. sian tgk batuk nye.. kecik lg.. hmm. , tq ye Sis info..