Hospital serdang, selangor.

Hye mommies ada ke yg beranak di serdang baru2 ni.. Service semua okay ke? Husband boleh masuk lr ke skrg? Menunggu hari due 20/7/22#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Saya pun nak bersalin hospital serdang due 30/7 ..baru2 ni saya call direct bahagian wad bersalin bertanyakan soalan Macon awak lbh detail.. info yg saya dapat 1. Ibu yg bersalin Akan test Covid dahulu masa pendaftaran nak bersalin 2. Suami buat test RTK sendiri Dan tunjuk Pada staff nurse utk teman isteri dilabour room . 3. Tunjuk Sekali Ic bersama sijil/kad nikah original

2y ago

Ouh baik tq puan🫶🏻