Keputihan + colour hijau muda..

Hye momies2 semua.. nak tanya ni,saya first time ngandung n tkde pengalaman. Sekarang kandungan dah masuk 36 week. Tdi petang saya buang air besar..pastu tak lama tu,tertengok la kt mangkuk jamban..ada keputihan campur colour hijau2 sikit..lepastu saya calit la yg dari kemaluan pulak sbb nak bau keputihan tu..tapi tkde bau pon. Tapi pelik sbb ni first time keputihan colour hijau muda camni..so,pendapat momies2 semua,ni normal ke? Ke ni tanda nak beranak?? Saya ni cepat panic..tapi sbelom panic saya tu merebak,saya nak tahu la jugak dari pengalaman momies2 semua.. apa perlu saya buat.. #pleasehelp

1 Balas

jika warna keputihan tu bukan warna normal putih better puan pergi klnik tuk chck dan dptkn rawatan ..jgn bia2 kan .tkut nnti ada mslh gbs ..gbs bhya tuk bby esp jika bersalin normal... jika mmpu prgila klnik swasta..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

most welcome 😉✌🏻sy pun pestime jd mak juga🤭✌🏻tp selalu bc ttg info yg dorang share dgn join talk dkt webinar yg kekdg TAP anjurkan..jd dptla serba sedikit ilmu dkt situ... nnti try g klnik chck ok...bhaya kalau biakan...mg dpmudahkan segalanya amiin