Minum air gulA

Hye momies yg ada pengalaman minum air gula ada tak tips untuk tak sangkut gdm dan elak muntah lepas minum air gula.Share pengalaman boleh #firstbaby #firstmom

10 Balas

Sy mggu lps bru jer minum air gula. Alhamdulillah dipermudahkan. Xde rasa nk muntah atau loya². Pdhl time tu mmg alahan ade jer lgi. Minum sekali teguk n jgn berhnti. Fikir yg air tu sedap jer. Mind set pun kdg² main peranan jgk 😅. In shaa Allah moga dipermudahkan 🤗