Sharing & Pendapat

Hye momies nak tanya penting ke berurut selepas bersalin kalau x urut ada kesan yg x baik ke😊 #firstmom #ingintahu

13 Balas

urut sis .untuk membetulkan urat2 lepas bersalin , nak buang angin dalam badan, melancarkan peredaran darah. bdn x Rasa letih sgat

1y ago

sy anak no 5 x sempat berurut...bsalin time pkp...lepas bersalin positif covid pula dgn bby walaupun xde g mana2..da kena kuarantin kat hospital...so lpas da balik kuarantin jgn ckp la dia punya trauma takut nak bg orang asing dtg rumah ...mmg beza gila badan...mudah lesu..angin jgn ckpla 🥲

urut lg baik