X PASTI KENAPA

Hye mom’s nk tanya,ada x anak moms camni jugak ..pegi klinik doc ckp maybe sbb susu sy yg mengalir kt tengkuk dia tu..kejap cerah kejap merah..time merah tu dia akn nangis sbb pedih kot..sy selalu cuci celah lipatan kt tengkuk dia tu pakai air paip @ minyak zaitun..area celah peha dia pn xpasti apa..doc ckp ruam lampin,ruam lampin mmg akan jd merah2 & baby akan nangis ye?cream comor apa ye sesuai utk bayi umur 4 bulan? #ingintahu #firstmom

X PASTI KENAPA
12 Balas

anak saya kena mcm ni.. saya sapu tepung ubi.. alhamdulilah okey

better jumpa dktr pakar atau dktr kulit awk