Bersalin di hosp kerajaan.

Hye mami mami tap. Boleh share tak sama ada bila masuk labour room nanti suami boleh teman atau tak? Sebab sekarang ramai yang kata suami yang test swab boleh teman ? Tapi ada yang kata tak boleh. Keliru saya.😆 boleh saya dapatkan kepastian ? Bakal bersalin di hsa jb. Tq mami!❤️#seriusnanya #1stimemom #mommybuntu

7 Balas

tak pasti..tp kes makin tinggi..rasa memang suami x boleh teman.sy pun stres tp cuba terima seadanya.sbb ni first time suami xleh teman..

gov husband tak bole teman dalam labour room . swasta husband bole teman tapi kena swab test dulu .

Sy bersalin bln lps kt gov hosp, suami x blh teman kt labour room tp boleh teman lps bersalin dlm wad

3y ago

huhu bertabah lhh

sy berslin pon hsa 5/1 tp suami tk bleh tmn 😅 nk tngok kita pon tk bgi skrg musim covid19

Utk hospital kerajaan, husband tak blh masuk.

Hkl boleh . Suami saya teman masa bersalin haritu

Klu swab test utk suami teman tu swasta je rasanya..

3y ago

ye betul, swab test utk hospital private saje