Awal kehamilan

Hye klo kita pregnant dlm 4mnggu mcm tu tpi kita dkung ank yg 7m xd kesan ap2 kn. Sb sy skrng rasa mcm sakit di bhagian prut. Mcm senggut tu. Normal ke? #ingintahu

2 Balas

Tak sure la sis, sbb sepupu saya waktu 8 bulan prgnant darah keluar mcm lendir campur darah sbbkan dia selalu dukung anak dia yg second tu takmau lekang dgn dia. So nak kepit je, mgkin sbb tu jgk dia penat dan sbb tu jdi mcm tu, tapi yg saya faham kalau sakit perut mcm krem tu antara sbb ligament rahim nak berkembang

notsure