Hello Mummies

Hye kepada semua. Saya ingin memberi baju bayi saya kepada sesiapa yg memerlukan sbb ank2 sy dh besar. Baju masih elok lagi. Semuanya saiz newborn to 9 months. Sesiapa nak boleh hubungi sya , boleh dtg ambek kalau nak. Free je sy nk bagi sbb lama dibiar , rasa syg untuk dibuang.

18 Balas

Hi.. sy pun ade baju baby girl newborn yg x pakai lgi pun ade..bby sy da x muat.. sy duduk di melaka..kalau ade yg berminat boleh contact sy

2y ago

Area melaka ktne sis?

hai mommy² sy pn ada baju nak bagi sebab dah membesar n xmuat nak pakai

2y ago

ada lagi puan

Masi ada kah sis?. Kalau ada. Sya nak baby girl

boy @ girl sis??? Ade lg x??? area mne sis???

bju bby laki ke prmpuan sis?

saya mau klau ada lagi🤭

mcm mana nk hubungi sis ?

Macam saya nak contact?

hi. masih ada ke ?

gurl ke boy ..nk