effect makan latok

hye ibu2 ,nak tanya kalau makan latok ni ada effect ke x aeh?sy baru 17 minggu pregnant,n nih first pregnant,kalau tahu blh info x,tekak ngidam sungguh nk makn tuh tapi takut ada effect ppe sbb sejenis rumpai laut kan🥲

1 Balas

saya pun dari awal pregnant lagi mengidam latok sis tapi tak berani nak makan. seeloknya elakkan makan benda mentah masa hamil ni sebab dia ada banyak kuman kalau tak dibasuh dengan betul 🥲

2y ago

hehe okey sis thanks info🥰