sakit bawah perut 18 minggu

hye bumil nak tanya sikit yg berpengalaman , saya terasa sakit bawah perut tu macam bisa2 ade kah normal bagi sya yg pernah czer anak sulung sya bru 1 tahun 4 bulan bersalin secara czer now anak kedua hamil 18 minggu normal ke sakit bawah perut tu effect pada czer ke mcm mana? terima kasih

1 Balas

allah,sepatut nya dan sebaik baiknya kena tunggu 3 tahun bru boleh mengandung..risiko tu klau mengandung bru lpas czer x smpai 2 thun..klau sakit sngat dtg ke hosp bahaya tu.

1y ago

tulah boleh terlajak pulak awal2 ni hehe ... insyallah .. masyeh nasiht sis