jahitan bersalin terbukak

Hye assalam...sye bru je lps bersalin...time bersalin kne jahit tpi hri ke 5 jahitan terbukak sbb byk sgt berjalan kne gi hospital melawat ank kuning...jahitan mmg terbukak abis skrg nk jln pon susah...mcm mne ye? Tpi x bernanah atau berdarah cume berbau skit je..mcm mne nk hilgkn bau busuk tu ye? Dan mcm mne nk elokkn luka jahitan tu kne jahit blik ke?#ingintahu #seriusnanya #firstmom #pleasehelp new update:sye dh gi hospital blik and die just cuci and bgi antibiotik x jahit tpi minggu dpn kne gi check blik 👍😅

13 Balas

Sy Pon jahitan terbuka , Sy beli ubat dekat pharmacy hydrocyn aqua gel. skng dah bercantum luka nya.

Kena pergi hospital sis. Bagi tahu yang jahitan terbukak. Rawatan bergantung pada situasi awak.

ya Allah sis,,lbih baik g cek dulu..kalau luas kena jahit balik..jln kena slow2..