MACAM MANA NAK BAGI ANAK MINUM BOTOL?

Hye assalammualaikum, saya nak tanya, macam mana yer nak pujuk anak bagi minum botol? Anak saya dah nak dekat 8 bulan, still fully breastfeed, kalau bagi dia botol terus nangis nak tek jugak 😭

1 Balas

sama la...ank dh setahun 8 bln tp smpai skrg xmau terima botol... dri awal lahir dh cuba bagi tp xmau jgk...😢 dh letih dh nk pkirkn cara... dia sanggup brlapar 5-6 jam dri mnum susu dlm botol tu...😓

7mo ago

hmm, nak kerja pun susah kan kalau macam nih gayanya. asal bagi botol jer terus nangis, nak tek jer, botol taknak 😭😭😭