Susu kambing untuk ibu2 GDM

Hye, ada ibu2 GDM sini amalkan susu kambing masa preggy? Boleh share jenama apa yang bagus? #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

cuba mnum ssu kmbg lazz... sy mnum ssu tu je selang seli dgn ssu tepung fernleaf... sbb ssu lazz tu xde bau hamis n bole mnum... ad byk perisa jgk... tp sy ambil ssu kmbg kurma dgn ssu kmbg perisa choc

saya minum salic goat. sedap lemak berkrim. tanpa maltodextrin & gula tambahan

Sy minum wildan . Sedap takda bau hamis 🙆🏻‍♀️

Sy minum susu kambing maez

Beli susu kaprima