TTC UNDERWEIGHT (PERIOD REGULAR)

Hy mommies2 saya nk tnya ada tak yg underweight tgh ttc or penah ttc Dan bjaya hamil?? Klau sudi korang blh share pnglmn?🤗#ingintahu cth Dari segi mknn ,suplemen, etc..saya Dan psgn baru kawin.

1 Balas

brp berat awk n tinggi..sy dlu dlm 40-42 kg tnggi 160..sblm kawin peod ting tong..3 or 4 bln skali dtg..lps kawin bunting pelamin terus lekat..peod lps bersalin alhamdulillah tetap.x amal ape pn..cume sy x stress n enjoy..alhamdulillah d beri 8 kali peknen.skarang berat dh ok 53kg

2y ago

Inshaallah.. Sis dgn husband boleh mula mkn asid folik. Ni cara sy ikhtiar preggy dulu. Alhamdulillah. skrg tengh preggy ank pertama 5 bulan