mngndung anak kedua

hy momies , skrng sy da nak masuk 39w , ni anak kedua sya , dlu masa bersalin anak pertama sya kena gunting .. ni nak dekat bersalin anak kedua tmpat yg kena gunting tu rasa ngilu semcam mmg camtu ke momies" ? sory ayat terabur sikit harap momies faham 🤣 #secondbaby

2 Balas

Normal sis, memg gitu rasanye tp bukan mudah dia nk terkoyak d tmpt y sama...sy dlu, ank first bnyk jgk brjhit, smpai nk dkt lubang dubur, sbb gunting kn... Tp masa lahir ank ke dua, alhamdulillah, koyak skit saja n koyakkn tu berlaku secara natural, jd x sakit sngat klau nk banding kena gunting... Ape pn brdoa bnyk2 supaya urusan jd lbih mudah, semoga Allah permudahkan urusan awk bersalin nnt, amin 🤲🙂.