Teringin mkn... Sdh mkn menyesal.

Hurmmmm.... Tringin sgt nk mkn ... Mungkin faktor iklan dkt tv.. bila dh mkn Rasa menyesal sgt .. itulah maggi 😔 #3rdtrimester #35week

2 Balas

ala x apa..cuma jgn kerap.. pedas sgt.. masing sgt.. half2 je.. nt nk pantang rindu plk kt maggi😆 sy anak nk masuk 5 bulan x blh sentuh maggi sbb sy pernh mkn 2× dia cirit 😭

2y ago

Itu la.. smbil mkn td smbil google... tkt jg 3rdtrimester xblh mkn k apew ke.. . kuat tahan nafsu xpew la... ☺️ tp utk baby ,, kena kuat jgk .. stop dlu 🥰

Mkn jarang ii xpe sis…

2y ago

Itu la.. smbil mkn td smbil google... tkt jg 3rdtrimester xblh mkn k apew ke.. tp dia ckp blh... lega la skt hati ni ☺️