Darah nifas.

Hujung2 nifas hujung2 keluar lendir kuning. Lepas urut hari ke44 esoknya keluar darah sometimes mix lendir kuning sikit. Lepas drh stop, lendir kuning sambung. Fyi, skrg dh hari ke50 and bf. Ada yg mcm gini ke?

1 Balas

saya kua drah smpai 63 hari. jadi cmtu gak. mula2 flow biasa. pstu tiba2 stop 2 3 hari igt da abes. pstu tgk keluar blek drah. kdg stop blek sehari 2 lg. pstu smpai la btoi 63 ari btoi2 stop

7mo ago

lendir kuning tu still kira darah juga. kalo lendir tu wrna putih baru kira da abes