34 weeks kuat minum ais bahaya ke?

hujung2 kehamilan ni asyik mencari ais je..even minum air sejuk coway kena ade ais..tapi tak kunyah ais pon..kalau xde ais air jadi lain macam rasa 😂..bahaya ke ye?#firstmom #firstbaby

10 Balas

boleh je kunyah ais ke minum air ais ke.. bila masuk tekak akan jadi ikut suhu badan. baby tak besar pun kalau kunyah ais atau minum air sejuk kosong. yg jadi baby besar kalau kita minum air ais yang manis2 tanpa kawalan. tu baru la baby besar.. silap2 sangkut gdm😬

7mo ago

fahamm 😆😆😆