Hai cya first mom

Hri ni bby da msuk 7 bln 2 hri ...msa 13/4 spatutnya cya bjarum tpi trlupa dn tnya nurse tpi dy blng "Ah kw mengandung laini macam""tnggu haid la dulu kw""cuba merancang sndiri dulu" Soalan cya ada kemungkinan ka klo bejarum cepat [email protected] yg brpengalaman ka brhty merancang trus bulan depan dy tu mengandung...#seriusnanya #firstmom #ingintahu cya takut sbp blm ready lgi klo btl² mengandung sbp anak first manja nya bkn main klo sma cya dri segi mental pun blm ready lgi...salah diri sndiri jga trlampau pelupa...

1 Balas

mmg kne tgu period baru boleh amek depo. and ade je yg terrrlupa amek, tetibe terus mengandung. boleh buat upt test dulu.

1y ago

akan datang haid ke jga sbp first ambl depo ada haid tpi sikit je slma 2 minggu tiap bulan ada tpi ke dua kli cya ambl depo mmng lngsung xhaid..