Birth cost during pandemic

How much did your birth cost private, public and lying in clinic during in this pandemic? Doble po ba sa regular birth cost?

Birth cost during pandemic
742 Replies

Nope. I only pay 1000 pesos sa lying-in. Pinili ko manganak doon kasi kalakasan ng covid noong nanganak ako. Noong nagtanong kami sa hospitals, double or even triple pa yung price due to some add-ons like mandatory covid test ng babies additional 3 doctors and the like, depende din yun kung normal delivery or CS case ka.