monthly period...

How long does it take to get your period after giving birth if you're breastfeeding?

10 Replies

It different for every mom. But mostly 6months before u will get back the normal menstration because of breastfeeding☺️

3 months ako. Tapos pinag pills ako ng dahpne. Kaya nawala ulit mens ko.

3y ago

hinintay mo po ba momsh na magka mens ka bago ka nag pills? or kahit wala pa period mo nag pills kana?

ako wala till 6months kahit sa panganay till my 3rd baby ganun

Ako 9 months nung bumalik period.

After 2 weekend din ako

After 2 weeks ako

6mos po sa akin.

After a month.

After 1 month

After a month