Baby Girl ? Vs Baby Boy ??

How to know you're having baby girl or baby boy? Apa tanda2 awal u can usually detect? Lets discuss together for experienced mommies.

20 Balas

pengalaman saya baby girl suka makan yg manis2, lepas tu setiap kali pg check up nurse akan check perut kan, bacaan dia agak tinggi mmg kalau camto perempuan 🤗

klau sblum preggy husbnd bnyk mkn aym dging. bby girl klau bnyk mkn seafood boy.. kikikiii

bby boy suke mkn sour and salty.bby girl sangat suke mkn manis.kek ,coklat,kuih

6y ago

kn...maybe lain org lain2 die pnye fevret.😂

mcm wawa org ckp boy sbb perut mmbunjut ke dpn. tp xscan pun sbb nk surprise.hihi

6y ago

wahh feeling surprise tu best ka. coz perasaan looking forward x sabar nak tau the result kan.. all the best mumy... how many weeks dah

selalunya org ckp.. kalau suka mkan manis dpt bby girl.. i semua anak boy

setiap ank lain2 pembawaanny sis.. sy 1 smpi 7 boy.. mcm2 pembawaan😂

baby girl akan mengidam mkn manis.. baby boy suka mkn asam..

Lain org lain pembawaan bby ny sis 🤗

I makan manis dapat babygirl 😅

makanan dan saiz perut.

6y ago

oh. klu mknan sll nya ape eh? alahan ke? craving ker? dorg sll ckpnif like more sweet will be baby boy, if sour foods might be baby girl 🤭🤭