Hi Ibu! sy ni 1st time mom

Hospital Seri Manjung Perak sape pernah bersalin di hospital ni ye? boleh tau tak..barang apa yang kena bawak g labour room?

1 Balas

bawa... 1. pakaian baby (2 set sekali mitten and bootie dia) 2.Bedung baby / Napkin baby -2 3.Barut baby -2 4.Pampers baby -4 (extra pun xpe) 5.Pakaian ibu 6.Pad ibu 7.Tuala ibu 8.Stokin ibu 9.Pakaian dalam ibu selalunye kene pakai pakaian hospital dlu... 😄 sis bawa je barang baby tu extra selamat...

1y ago

aah lepas bersalin pakai baju hospital.. nak balik baru pakai baju sendiri.... baby.. diorang akan minta baju pampers barut semua tu... depend kat hospital kerajaan tu juga... ade yg provide baju baby ade yg tak.. 🤤 takpe sis bawa je... 👍