Anak demam panas dah 4 Hari. Dah 2 Kali pergi klinik, Harini pergi dr in antibiotic. Perlu Bawa ke

6 Balas

Ya. Perlu untuk tindakan selanjutnya. Kena tau punca demam sis. Badan anak demam sebab ada benda yg dia lawan dlm badan. Kalau masih taktau punca, kena cari punca. Tp biasanua kalau dr dh bagi antibiotics maknanya dia tau la kenapa. Selalunya lah. Mungkin dari sakit tekak, batuk dsb.

4mo ago

tp masalah jgk ada klinik, demam 2 3 hari terus antibiotics je 😅

dah lbh 3 ari dah blh ambik darah kt hospital.ank ada ulser x

4mo ago

@Najimah, ada check untuk thyroid tak?

Terus ke hospital je.. warded lg bgs ada pemantaun doktor..

Perlu ke hospital jika hari ke dua masih demam.

Bawa ke hospital terus awak. Dah lebih 3hari.

yup