Ano ano po mga kelangan sa hospital bag?

Hospital bag ni baby at mommy pati na din mga papers na kelangan dalhin. Salamat po sa mga sasagot 🥰

5 Replies

2nd pregnancy ko na toh bale ito ung for me is importante 😅🤣 Mothers Bag: Pajama 2pcs Tshirt 2pcs Maternity dress 1pc Socks Adult Diaper pants 2-3pcs Maternity Pads Portable Bidet Safeguard Betadine feminine wash Alcohol Water Thumbler Slippers Jacket Toothrbush Toothpaste Baby's Bag Newborn Diaper 15pcs Baby wash small Baby wipes Changing diaper spray Portable diaper changing pad After bites Cotton balls Cotton buds Baby oil Baby vicks 6set of clothes: Receiving blanket Boots/mittens if baru-baruan ang ipapasuot Bonet Frogsuit Burp cloth Hospital Folder: Mother and Father PSA Birth Cert. (Original and xerox) Mother and Father Valids ID (Original&xerox) Mother and Father Philhealth Baby ultrasounds Lab Test result Baby Complete name Covid swab test result Others Paper plate Paper cups Plastic spoon/fork Electric kettle Mineral water Snacks

2y ago

ayun thanks sis q

for mommy napkin adult diaper tissue betadine fem wash underpads mga hygiene mo/damet for baby baru-baruan changing mat pranela lampin diaper wipes alcohol cotton cotton buds baby oil manzanilla sabon shampoo documents laha ng ID mo PSA MDR mo lahat ng laboratory/ultrasound

Hi mom. you can ask sa OB mo lists ng what to bring. :) ako binigyan ako ng papel. andoon mga dadalhin ko lang. un sapat lang wag sobra sobra. un kailangan lang po.

You can search po ng mga basic na pwede niyong dalin. And you can ask po sa OB or sa pagpapaanakan niyo.

Kindly refer to this. 🙂